Naslovnica Rabljena vozila Prodaja rezervnih dijelova za sva teretna vozila – POKLON BON

Prodaja rezervnih dijelova za sva teretna vozila – POKLON BON

1079

Sigurno se pitate zašto Sejari poklanja bon svima za svoj rođendan i zašto 16%?
Poklon bon, koji dajemo našim korisnicima rezervnih dijelova za punih 15, i ulazak u 16-tu godinu našeg poslovanja u Bosni i Hercegovini. Korištenje poklon bona Vam omogućava popust na rezervne dijelove u prodajnim prostorima u Sarajevu i Tuzli. Dovoljno je da isprintate/odštampate svoj poklon bon, koji se nalazi ispod i dođete u najbliži prodajni prostor firme Sejari.

Ukoliko se pitate, zašto sa rezervnih dijelovima koje nabavlja firma Sejari ‘vozilo primijeti razliku’, nastavite čitati.
PREUZMI POKLON BON

Zašto baš rezervni dijelovi u prodajnim prostorima firme Sejari?
Rezervni dijelovi koje nabavlja firma Sejari su iz Njemačke od provjerenih i renomiranih proizvođača, koji imaju izuzetno dobro razvijen sistem kontrole kvaliteta. Samim tim, rezervni dijelovi koje prodajemo su poznati po odličnom kvalitetu, izdržljivosti i njihova ugradnja u Vaše vozilo doprinosi sigurnoj vožnji i Vašem imidžu, jer pazi na živote osoba u saobraćaju.
PREUZMI POKLON BON

Šta dobijam više ili bolje prilikom kupovine kod Sejari od kupovine kod drugih distributera?
Sejari vam nudi uštedu na kupovini rezervnih dijelova. Za vas smo spremili poklon bon koji Vam omogućava popust na rezervne dijelove u prodajnim prostorima u Sarajevu i Tuzli.

Osim toga imamo malobrojan, veseo i vrlo brz tim sa izuzetnom fleksibilnošću. Tu smo za Vas u svakom momentu, bilo vezano za savjet, bilo vezano za omogućavanje tehničke podrške.

I naravno nudimo Vam garanciju na rezervne dijelove u trajanju od 2 godine.
PREUZMI POKLON BON

Zašto kupovati u Sejari kada su neki od rezervnih dijelova skuplji?
Stara poslovica kaže: ‘Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino!’ Kvalitetniji rezervni dijelovi su skuplji, ali sa sobom donose garanovanu sigurnost prilikom vožnje i samim tim i dugoročni mir u poslovanju. Osim toga, njihov vijek trajanja je dokazano duži, i samim tim štedite na troškovima kupovine i ugradnje rezervnih dijelova.
PREUZMI POKLON BON

I da, extra bonus jeste: brza dostava. Ukoliko naručite rezervne dijelove u vrijednosti od 1.000 KM i više, troškove dostave snosi firma Sejari. I naravno, opet tu je tim kojem je stalo do Vašeg zadovoljstva.

Garantujemo da sve gore navedeno nije nikakav marketinški trik, već uistinu mislimo na Vas. Ako ne vjerujete i dalje, dođite i probajte. Testirajte šta je najbolje za Vaše vozilo.

Prodaja rezervnih dijelova Sarajevo:
Mirza Borčak
Tel.: +387 33 770 309
Fax: + 387 33 770 315
Mob.: +387 62 345 817
E-mail: dijelovi@sejari.ba
Prodaja rezervnih dijelova Poslovnica Tuzla:
Bukinje bb, 75000 Tuzla
(Autobaza Transturist)
Adnan Mahmuzić
Mob: +387 61 491 408
E-mail: adnan.mahmuzic@sejari.ba
Komercijalista u post prodaji Sarajevo:
Aldin Džamalija
Tel.: +387 33 770 308
Mob.: +387 62 345 815
E-mail: aldin@sejari.ba